Als vrijwillige kok zorg je voor de inkoop en samenstelling van de maaltijden voor het buurtrestaurant. Je passie is koken en je weet op een smakelijke manier een gezonde 3 componentenmaaltijd in elkaar te zetten. Je bent initiatiefrijk en ondernemend. Je werkt graag samen en kan leiding geven aan het team keukenvrijwilligers. Je zorgt ervoor dat alle werkzaamheden in de keuken op rolletjes verlopen. Je bent de schakel en het aanspreekpunt voor de algemeen coördinator en voor de vrijwillige gastvrouwen en heren en de keukenvrijwilligers. Je zorgt in afstemming met de coördinator voor een slimme en verse inkoop.
Taken
Samenstellen van de maaltijd
Inkoop van de ingrediënten
Beheren van de voorraad en het materiaal
Contact met leveranciers
Leiding geven en samenwerken met het keukenteam
Op orde houden van de voorraad
Overleggen met het keukenteam
Algemeen:
Ondernemende en enthousiaste instelling
Zelfstandig
Flexibel
Goed kunnen samenwerken
Specifiek:
Frisse en schone uitstraling
Schoon en helder kunnen werken volgens de HACCP-norm
Goed met mensen om kunnen gaan en een gastvrije houding
Open en dienstverlenende houding
Goede sociale vaardigheden (luisteren en spreken)
Affiniteit met kwetsbare burgers (psychiatrie en l.v.b.)
Gevraagde tijdsbesteding:
Minimaal 1x per week beschikbaar voor een restaurant
Wil je je inzetten? Neem dan contact op met Renée Goppel via r.goppel@vitiswelzijn.nl
Facebook
Twitter