Wil je je aanmelden als buurtrestaurant of heb je vragen? Neem dan contact op met Renée Goppel via r.goppel@vitiswelzijn.nl of 06-11896337.
Waaraan moet een locatie voldoen?
In principe moeten locaties aan diverse eisen voldoen, in een gesprek wordt de locatie bekeken of gekeken of hiervan afgeweken kan worden. Het buurtrestaurant is nog in ontwikkeling.
Uitgangspunten locatie:
Aparte opslagruimte: 4 tot 6 vierkante meter met stelling
Goed bereikbaar met bij voorkeur goede parkeervoorziening
Keuken:
aparte volwaardige keuken, waar je met meerdere mensen kunt staan
liefst aanwezigheid spoelkeuken
Vaatwasser professioneel
Fornuis, minimaal 4 pitten
Koeler en vriezer (voor huishoudelijk gebruik)
Oven
Diverse inventaris: 30 stoelen met tafels, serveerwagens 2 karren, serviesgoed 30 personen, peper en zoutstellen, koffie/theekannen, bestek, schalen, bordenwarmhouder, pannen etc.
Zaalruimte: mogelijkheid voor 30 personen
Aparte toilet en Invalidetoilet aanwezig
Gecontroleerd op brandveiligheid
Locatie en werkproces voldoen aan HACCP
Facebook
Twitter